Opettajille

Helpota työtäsi – hyödynnä opetuksessa valmis opetusmateriaali hivistä, sopii erinomaisesti myös etäopiskeluun!

Materiaalipaketin ja siihen kuuluvien harjoitusten avulla jokaisen koulun ja oppilaitoksen on helppo osallistua Maailman aids-päivän viettämiseen, lisätä nuorten tietoa hivistä ja sitä kautta vähentää hiviin liittyviä ikäviä asenteita ja ennakkoluuloja. Opetusmateriaali on pääsääntöisesti suunnattu käytettäväksi yläkouluihin ja toisen asteen oppilaitoksille. Opetusmateriaalin on tuottanut Maailman aids-päivän toimikunta, johon kuuluvat Hivpoint, Positiiviset ry, Suomen Punainen Risti ja Pro-tukipiste.

Katso webinaarin tallenne, jossa esittelemme Maailman aids-päivän opetusmateriaalin ja annamme asiantuntevat vinkit Maailman aids-päivän viettämiseen koulussa, harjoitusten toteuttamiseen ja nuorten etäopiskeluun!

Hyödynnä valmis Maailman aids-päivän 1.12. opetusmateriaali:

Miten toteutat kampanjan koulussasi?

  • Katso perehdytyswebinaari, jossa asiantuntijat esittelevät materiaalipaketin ja antavat vinkit harjoitusten toteuttamiseen ja etäopiskeluun.
  • Tutustu opetusmateriaaliin, sen harjoituksiin ja ota sopiva harjoitus oman oppiaineesi opetussisältöön Maailman aids-päivänä 1.12. tai sen lähipäivinä. Keskustele muiden opettajien kanssa, jotta kaikki harjoitukset hyödynnetään.
  • Ideoi kollegojesi kanssa, miten Maailman aids-päivä 1.12. voisi näkyä koulussanne kyseisenä päivänä tai viikkona. Hyödynnä valmiit julisteet ja jakokuvat sosiaaliseen mediaan!
  • Luokaa kouluunne sopiva kampanjakokonaisuus ”Tiedä faktat hivistä” -teeman ympärille Maailman aids-päivänä 1.12. tai sitä ympäröivälle viikolle.
  • Arvioikaa, miten Maailman aids-päivän kampanja koulussanne onnistui. Palautekyselyyn pääset tästä.
Tiesitkö jo nämä viisi faktaa hivistä?

Etusivulle